Steun ons

Om Lelystadse kinderen deze bijzondere ervaring mee te geven is de hulp en bijdrage van bedrijven en particulieren heel hard nodig. Elk jaar opnieuw. U kunt ons op verschillende manieren steunen:

Doneer! Elk bedrag is welkom.

Voor € 17,50 per kind organiseren wij het hele evenement, inclusief voorstelling, drankje en cadeau. Om jaarlijks het feest te organiseren streven we ernaar om eind augustus van ieder jaar duidelijkheid te hebben of het benodigd budget gehaald wordt. Wilt u een bijdrage leveren? Aarzel niet, doe mee en doneer voor één of meer kinderen.

Vrijwilligers gezocht

Ook zoeken wij elk jaar vrijwilligers om dit feest mogelijk te maken? Heeft u interesse om mee te helpen als vrijwilliger?

Bijdrage op een andere manier

Misschien wilt u als bedrijf wel bijdragen aan de blijde gezichten van honderden kinderen maar wilt u dit niet financieel doen maar op een andere manier. Neem dan vooral bijtijds contact met ons op zodat wij een verkennend gesprek kunnen voeren met elkaar.

Doneer aan Sint voor elk kind

Dankzij uw financiële steun kunnen wij Lelystadse kinderen van ouders die het niet breed hebben een leuk en cultureel Sinterklaasfeest bezorgen.

Doneer nu